חלק ראשון
- עבודת חקר היא עבודה בה קבוצה מעלה שאלת חקר והיא צריכה לענות עליה, תוך איסוף מידע ועריכת ניסוי, תצפית סקר והסקת מסקנות.
- שאלות לעבודת חקר:
- כיצד משפיע אחסון עם פרי אחר על קצב הבשלת הפרי (אחסון אבוקדו עם מלפפון, עגבנייה עם מלפפון..)
- כיצד משפיעה טמפרטורת המים של ההתפחה על קצב הנביטה.
- כיצד משפיע חימום מקדים של הזרע על קצב הנביטה.
- השפעת הטמפרטורה על מזון (חלב,לחם, ממתקים...)
- השפעת סוכר(סוג/כמות) על תפיחת שמרים(פליטת פחמן דו חמצני)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה